top of page
Vident Praktijk comfortabele wachtkamer_edited.jpg
Mockup Vident (1).png

Your Smile . Your  Style .

DIRECTIONS

By public transport

Met de tram

Tram 3/5/9 of 15 richting Linkeroever: halte ‘Frederik Van Eeden’ plein (eerste halte na Groenplaats)

Nu is het 1 km verder. Hier kan u een fiets nemen van VELO Antwerpen. U gaat links de Thonetlaan op. Net voorbij de ingang van de Jachthaven aan de rechterzijde en aan het schooltje ‘Sint-Annacollege-Goethestraat’ aan de linkerzijde, draait u links de Goethestraat in, het tweede hoekhuis aan de rechterkant is tandartspraktijk Icarus.

Te voet

+/- 15 minuten stappen vanaf de voetgangerstunnel. U staat met uw rug naar de voetgangerstunnel. U draait rechtsaf de Thonetlaan op. 1 km verder, net voorbij de Jachthaven, aan het schooltje ‘Sint-Annacollege-Goethestraat’ draait u links de Goethestraat in, het tweede hoekhuis aan de rechterkant is de ingang van de praktijk.

Met de bus

Aan Metrohalte neemt u bus 36 richting Sint-Annastrand. U stapt de 4de halte (Farneseplein) af. Het pleintje oversteken tot Guiciardinistraat en draait u hier links in. Deze straat draait rechtsaf, ten einde aan de tennis, het wandelpadje links volgen. Dit komt uit in de Goethestraat. Hier neemt u rechts. 50 meter verder aan de linkerkant heeft u de ingang van de praktijk, net tegenover het Sint-Annacollege-Goethestraat.

Vident webmaster photos_edited.jpg
Vident logo white.png

Maantjessteenweg 160, 2170  Antwerpen

bottom of page