top of page
Vident Dental Cabinet_edited.jpg
Prothese
Mockup Vident (1).png

Prothetische tandheelkunde in Merksem

PROTHESE
Vident tandarts praktijk behandelingen_edited.jpg

Vooruitgang in de tandtechnologie betekent dat beschadigde tanden gemakkelijk kunnen worden hersteld en vervangen met prothetische Tanden die zijn gemaakt om er net zo uit te zien en te functioneren als natuurlijke tanden.

Bij Vident Clinic is het creëren van de perfecte glimlach een van onze passies en we bieden prothetische behandelingen om een ​​scala aan gebitsproblemen aan te pakken.

Prosthodontie is een gebied van de tandheelkunde dat algemene en cosmetische tandheelkunde combineert om functionele problemen te corrigeren en het uiterlijk te verbeteren.

Een tandprotheticus - of specialist op dit tandheelkundig gebied - moet aanvullende opleiding en certificering volgen om dit soort tandheelkunde uit te voeren.

In onze moderne praktijk bieden we een scala aan prothetische diensten, waaronder:

  • Het repareren of herstellen van tanden die zijn beschadigd door tandbederf of trauma, of die zijn versleten door overmatig bruxisme (knarsen van de tanden)

  • Ontbrekende tanden vervangen door traditionele tandheelkundige bruggen, tandheelkundige implantaten of kunstgebitten

  • Herstel van tanden die zijn beschadigd door schilfers of verkleuring

Vaak hebben patiënten met complexe tandheelkundige behoeften ook een prothetische interventie nodig en we zijn ervan overtuigd dat we hen kunnen helpen op hun reis naar de perfecte mondgezondheid.

Voor meer informatie over deze behandeling

OF

Vident webmaster photos_edited.jpg

"Ik heb beroep gedaan op Vident Clininc voor  het plaatsen van een tandimplantaat. Ik ben er heel tevreden mee. Als het om mijn gezondheid gaat, ben ik heel kieskeurig bij het bepalen van mijn specialist. Ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste keuze was, omdat ik een vriendelijke en professionele behandeling kreeg. Bedankt!"

Monique I.

Lees meer
Prothese
Vident logo white.png

Maantjessteenweg 160, 2170  Antwerpen

bottom of page